thuis
agenda
publicaties
fotoalbum
contactformulier
patronen
projecten
sponsors
links
 
 
 

 

Miriam Tegels
Heistraat 47
NL 6071CG Swalmen

famtegels@home.nl


 
 
Knitting in NatureProgramma dag 2.

Het ontbijt wordt verzorgd in de ontbijtzaal van Groenewoud, tussen 8 en 9 uur. Hierna zoeken we een plaatsje in de tuin, onder de bomen langs de oever van de Swalm.

Het thema van de eerste workshop is ‘t Schaap. Niet zomaar een grappige theemuts maar een project vol interessante breitechnieken. In de 3 uur durende workshop maak je het hoofd: Onzichtbare minderingen/meerderingen en perfect gesloten naden geven ’t schaapshoofd karakter.  Alle materialen en documentatie voor deze en alle andere workshops vind je in je kado tas.

s Middags na de lunch brengt een fietstocht langs de oevers van de Swalm je naar het plaatsje Brüggen in Duitsland. Hier kun je prima winkelen of neerstrijken op een gezellig terras, bij de watermolen. Daar op het terras wordt een korte workshop gegeven met als thema: de lusjessteek. Als vervolg op de workshop van de ochtend. Hiermee maak je het lijf van het schaap.

. Na een gezamenlijk diner (eigen rekening) in één van de restaurants nemen we een kortere route terug naar Groenewoud. Kijk voor meer informatie ook eens op www.brueggen.de

 

 
Overzicht
dag 3