thuis
agenda
publicaties
fotoalbum
contactformulier
patronen
projecten
sponsors
links
 
 
 

 

Miriam Tegels
Heistraat 47
NL 6071CG Swalmen

famtegels@home.nl

 
 I Knit Weekender.

 

Organisator van de I Knit Weekender is Gerard Allt. Hier laat hij me de Lawrence Hall zien. Op deze historische plek vindt dit twee dagen durende brei evenement plaats. Talloze kraampjes met garens en breiboeken, een keur aan beroemde ontwerpers en schrijvers zullen hier zijn voor workshops en lezingen. Ook ik mag hier twee workshops geven: Snelle Breitechnieken.
Nancy Marchant is er ook! De als "Queen of Brioche" (koningin van de patentsteek) bekend staande Nancy is hier om haar mieuwe boek te promoten. Vanaf december ligt  'Knitting Brioche" in de winkels.
Fantastisch om ver van huis te zijn en dan oude vrienden terug te zien: Annie Modesitt komt vanuit Minneapolis om 4 workshops te geven.
Ik had het woorrecht om er een paar bij te wonen; ze is een getalenteerd lerares die enthousiast haar kennis weet over te brengen!
Een grote stand was ingericht voor de Dutch Knitters: dé ontmoetingsplaats voor alle gasten die vanuit Nederland naar Londen waren gekomen. Een geliefde pleisterplaats voor alle bezoekers: ze werden getrakteerd op Haagse Hopjes, Hollandse drop en stroopwafels.
Mijn allereerste Stitch&Bitch vriendin Lies verstaat de kunst om 'blind' te breien.
Gelukkig bleef er nog genoeg tijd over om onden te verkennen. Aan de overkant van de Thames het reuzenrad The London Eye.