thuis
agenda
publicaties
fotoalbum
contactformulier
patronen
projecten
sponsors
links
 
 
 

 

Miriam Tegels
Heistraat 47
NL 6071CG Swalmen

famtegels@home.nl

 
 
"Knit Picks" Vancouver Washington

Kelley & Bob Petkun, eigenaren van Crafts Americana nodigen mij uit om naar Vancouver te komen. In een week bezoek ik hun besdrijf en maak voor Knit Picks promo filmpjes met hun Knit Picks breinaalden. Er volgen pod-cast opnames voor hun website en een fotosesie met Kelley en hondje Xena. De foto's worden geplaatst op de Knit Picks website en in hun catalogus.
Op zondag gaan Thuur en ik met Kelley en Xena naar de kust van Canon Beach. Bij Coastal Yarns koop ik prachtige merino sokken wol van Blue Moon Fiber Arts.
Op dinsdag rijden we met Allison en Angela ( Knit Picks medewerkers) naar Wakheena Falls. Ook dit toeristische uitstapje wordt vastgelegd op video en geplaatst op de website van Knit Picks.
Op woensdagmiddag bezoek ik Knit-Purl; één van de 9(!) wolwinkels in Downtown Portland. Mijn vondst; Noro Sock Yarn én Koigu in prachtige kleuren. 's avonds is er een 'knitters meet-up' georganiseerd door Knit Picks in de bieb van Noord Portland. Tot ieders verrassing komen er 90 brei(st)ers naar dit geslaagde evenement. Ik mag mijn 'speedknitten' demonstreren en vragen beantwoorden.

Op de slotdag geef ik 2 brei-lessen. Allereerst komen alle vrouwelijke medewerkers van Knit Picks bij elkaar voor een groepsles: "snelle(re) breitechnieken. Opvallend: de relatief onervaren breisters pikken 'mijn' techniek heel snel op.....
Daarna zijn de mannen aan de beurt. met enige moeite lukt het opzetten én recht breien vrij aardig....